Wilfried Zaha'nın Transfer Durumu Netleşiyor

Galatasaray'ın Hatayspor karşısında kadroya alınmayan Wilfried Zaha'nın yeni takımı merak konusu olmaya devam ediyor. Transfer dedikoduları futbol dünyasını meşgul ederken, Zaha'nın hangi takıma transfer olacağı konusunda net bir açıklama henüz yapılmadı. Futbolseverler ise Zaha'nın kariyerinde yeni bir sayfa açacağı transfer haberi için heyecanla bekliyor.

Galatasaray'da Trendyol Süper Lig'de oynanan Hatayspor maçında kadroya alınmayan Wilfried Zaha'nın transfer durumu netleşmeye başladı. İngiliz basınında çıkan haberlere göre Zaha'nın yeni takımı Crystal Palace ya da Leicester City olacak.

Zaha'nın Durumu

Sarı-kırmızılı takımda beklediği şansı bulamayan ve teknik direktör Okan Buruk ile sorun yaşayan Zaha'nın transferinin yakın zamanda kesinleşmesi bekleniyor.

Eray Yazgan'dan Açıklama

Galatasaray Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan, Zaha hakkında kısa bir açıklama yaparak, "Wilfried Zaha, Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden ilgi gören bir futbolcu" dedi.

Transfer Görüşmeleri

Transfer sürecindeki belirsizlikler nedeniyle Zaha, Hatayspor maçının kadrosunda yer almadı ve geleceği hakkında merak konusu oldu.