Merih Demiral'a kiralık teklifi geldiği iddia ediliyor!

Beşiktaş, Suudi Arabistan'ın güçlü temsilcisi Al Ahli'de oynayan genç yetenek Merih Demiral'ı kadrosuna katmayı planlıyor. Siyah beyazlılar, savunma hattını güçlendirmek amacıyla genç ve başarılı oyuncuyu kiralama konusunda adımlar atıyor. Demiral'ın Beşiktaş'a transferi için girişimler sürüyor.

Beşiktaş, transfer çalışmaları kapsamında Fenerbahçe altyapısından yetişen Merih Demiral'ı kadrosuna dahil etmeyi hedefliyor. Genç yetenek, kariyerinde Sporting, Sassuolo, Juventus ve Atalanta gibi önemli takımlarda da forma giydi.

Merih Demiral'ın Beşiktaş'a Kiralanması Gündemde

Beşiktaş'ın Merih Demiral için kiralama opsiyonuyla bir teklif hazırlığında olduğu belirtiliyor. Siyah-beyazlı ekip, genç stoperin Al Ahli kulübüne resmi bir teklif sunmaya hazırlanıyor.

Al Ahli'ye Resmi Teklif Yolda

Beşiktaş'ın, Merih Demiral transferi için Al Ahli kulübüne yakın zamanda resmi bir teklif sunması bekleniyor. Bu adımın atılmasıyla birlikte transferdeki gelişmelerin ivme kazanması bekleniyor.

Merih Demiral'ın Performansı

Geçen sezon Al-Ahli takımına transfer olan Merih Demiral, forma giydiği 21 maçta 1 gol atıp 1 asist yaparak performansını ortaya koymuştu. Genç futbolcu, potansiyelini her geçen gün daha da göstermeye devam ediyor.