Galatasaray'da Transfer Gündemi Güncellendi

Galatasaray, Palmeiras'tan Kolombiyalı futbolcu Richard Rios'u transfer etme çabalarının ardından şimdi de Boca Juniors'ta forma giyen genç Arjantinli ön libero Ezequiel Fernandez için harekete geçti. Sarı Kırmızılılar, Güney Amerikalı oyunculardan birini kadrolarına katmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, sağ bek transferini çözdükten sonra şimdi gözünü orta saha takviyesine çevirdi.

Kolombiyalı Richard Rios Gündemde

Yaz transfer döneminde birçok yıldızla masaya oturan Sarı-Kırmızılılar, şu sıralar Palmeiras'ta forma giyen Kolombiyalı oyuncu Richard Rios ile temas halindeler. 24 yaşındaki Rios, Okan Buruk'un transfer listesinde üst sıralarda yer alıyor.

Ezequiel Fernandez Alternatif Olarak Görülüyor

Galatasaray, Rios transferinde yaşanabilecek aksiliklere karşı alternatif planlar da yapıyor. Boca Juniors ve Arjantin Milli Takımı'nda oynayan 22 yaşındaki ön libero Ezequiel Fernandez de Sarı-Kırmızılılar'ın radarında bulunuyor.

Şampiyonlar Ligi Kozu Transferde Avantaj Sağlıyor

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme avantajı, transfer operasyonlarında kulübe kolaylık sağlıyor. Yönetim, teknik heyetle iş birliği yaparak takımın eksiklerini gidermek için kararlı adımlar atıyor.

Transfer Bütçesi Belirlendi

Sarı-Kırmızılılar, sağ bek ve orta saha transferleri için ciddi bir bütçe ayırdı. Bu kapsamda Jelert transferi gerçekleştirilirken, kalan bütçenin orta saha takviyesinde kullanılacağı belirtiliyor.

Diğer Transfer Hedefleri

Galatasaray, sağ bek ve orta saha transferlerini tamamladıktan sonra sol bek, 10 numara ve yerli santrfor gibi mevkilere de takviye yapmayı planlıyor. Takımın genişlemesi ve güçlenmesi için transfer çalışmaları devam ediyor.