Galatasaray, Nelsson transferinde kararını verdi!

Galatasaray yönetimi, şampiyonluğa büyük katkı sağlayan Victor Nelsson ile sözleşme uzatma konusunda adım attı. Danimarkalı stoperin 2026'ya kadar olan sözleşmesi 2 yıl daha uzatılacak ve ayrıca 1.2 milyon Euro olan maaşı artırılacak. Bu hamle, Galatasaray'ın gelecek sezon için güçlü bir kadro oluşturma hedefine yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Geçen sezonun ilk yarısında forma şansı bulamayarak mutsuz olan ve ayrılmayı düşünen Victor Nelsson, sonradan takıma dönüp şampiyonluğa katkı sağlamıştı.

Nelsson, Galatasaray Kampına Yetişecek

Sakatlığı nedeniyle EURO 2024'ü kaçıran Danimarkalı stoper, 9 Temmuz'da Avusturya'da başlayacak olan Galatasaray kampına yetişecek.

25 Yaşındaki Savunmacının Durumu

Galatasaray ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki savunmacı yıllık 1.2 milyon Euro kazanıyor.

Transfer Dedikoduları ve Galatasaray'ın Tutumu

Kendisine 25 milyon Euro serbest kalma maddesi konulan Victor Nelsson için Fenerbahçe'nin ilgisi olduğu iddia edilse de Galatasaray yönetimi Danimarkalı oyuncuyu takımda tutma kararı aldı.

Yeni Sözleşme ve Zam Teklifi

Teknik direktör Okan Buruk'un memnun olduğu Nelsson'un sözleşmesi uzatılacak ve ücretinde artış yapılacak. Yönetim, Davinson Sanchez'e ve Abdülkerim Bardakcı'ya da teklifler bekliyor.

Kadroda tutma kararı alan Galatasaray, gelecek sezon için güçlü bir kadro oluşturma yolunda adımlar atmaya devam ediyor.