Eyüpspor, kadrosuna genç yetenekli futbolcu Ahmet Yılmaz'ı kattı

Türkiye'nin popüler e-ticaret platformu Trendyol'a ait olan Eyüpspor, Süper Lig'in yeni takımlarından biri. Kulüp, transfer döneminde önemli bir hamle yaparak Dorukhan Toköz'ü kadrosuna kattı. Futbolseverleri heyecanlandıran bu transfer, Eyüpspor'un hedeflerini ve ligdeki performansını artıracağına dair umutları yükseltiyor.

Geçen sezon Trendyol 1. Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Eyüpspor, yeni sezonda Trendyol Süper Lig'de boy gösterecek. Takım, sürpriz bir transferle dikkatleri üzerine çekti. Arda Turan'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Eyüpspor, orta saha oyuncusu Dorukhan Toköz'ü kadrosuna kattığını duyurdu.

Dorukhan Toköz'ün Transferi

Eyüpspor, Adana Demirspor'dan transfer ettiği Dorukhan Toköz ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamada, genç oyuncunun transferinin resmi olarak tamamlandığı belirtildi. Eyüpspor yetkilileri, Toköz'ün takıma büyük katkı sağlayacağına inandıklarını dile getirdi.

Eyüpspor'un Heyecanı

Eyüpspor Kulübü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Dorukhan Toköz'e "hoş geldin" diyerek sevincini dile getirdi. Eflatun sarılı formayla sahaya çıkacak olan Toköz'e başarılar dileyen kulüp, taraftarlarıyla birlikte yeni sezon için heyecanını paylaştı.