Alex Oxlade-Chamberlain Championship Ligi'ne transfer oluyor

Beşiktaş'ta forma şansı bulamayan İngiliz futbolcu Alex Oxlade-Chamberlain'ın kariyerinde yeni bir dönem başlayabilir. Championship takımlarından Sheffield United, genç oyuncuya olan ilgisini gösterdi. Beşiktaş'ın kadrosunda düşünülmeyen Chamberlain, İngiltere'nin ikinci liginden gelen bu teklife olumlu yaklaşabilir. Süper Lig'de şans bulamayan oyuncunun, İngiltere'ye dönerek kariyerine yeni bir yön verebileceği konuşuluyor.

Sheffield United, Beşiktaş'ta bu sezon kadroda düşünülmeyen Alex Oxlade-Chamberlain'i transfer etmek için harekete geçiyor. İngiliz basınında çıkan haberlere göre, Sheffield United yetkilileri, oyuncunun transferi için Beşiktaş yönetimiyle görüşmeler yapacak.

Beşiktaş'ın Onayı Bekleniyor

Beşiktaş kulübünün de Alex Oxlade-Chamberlain'in transferine onay vermesi bekleniyor. İki kulüp arasındaki görüşmeler olumlu sonuçlanırsa, transfer resmiyet kazanacak.

Oxlade-Chamberlain'in Performansı

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması giyen Alex Oxlade-Chamberlain, 30 maçta görev yaparken 4 gol atıp, 1 asist yaparak takımına katkı sağladı. Performansıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncunun Sheffield United'a transferi futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor.