Fenerbahçe'nin Zararı Büyük!

Fenerbahçe, transfer döneminin sonuna yaklaşırken kadrosunu şekillendirirken Luan Peres, Rade Krunic ve Joao Pedro ile yollarını ayırdı. Bu oyuncuların satışından zarar eden Fenerbahçe, transfer dönemini zorlu bir süreçle tamamladı.

Fenerbahçe, Jose Mourinho'nun istekleri doğrultusunda kadrosunu yeniden yapılandırarak transfer dönemine damga vuran takımlardan biri haline geldi.

Ferdi Kadıoğlu Brighton'a Satıldı

Ferdi Kadıoğlu'nu bonuslar hariç 30 milyon euro bedelle Brighton'a satan Fenerbahçe, bu transferden ciddi bir gelir elde etti. Ancak, sarı-lacivertli ekip diğer futbolcuların transferinde zarar etti.

Luan Peres, Rade Krunic ve Joao Pedro'dan Zarar Edildi

Fenerbahçe, Luan Peres, Rade Krunic ve Joao Pedro'nun ayrılışında toplamda 13.41 milyon euro zarar etti. Luan Peres'in bedelsiz olarak Santos'a transfer olması, kulübün zararını artırdı.

Joao Pedro ve Rade Krunic'in Durumu

Joao Pedro, Cagliari'den 4.68 milyon euroya transfer edildikten sonra sözleşmesi feshedildi. Diğer bir transfer Rade Krunic ise Milan'dan 3.5 milyon euroya alındıktan sonra bedelsiz olarak Kızılyıldız'a transfer oldu.

Krunic'in Satışı Durumunda Anlaşma

Fenerbahçe'nin Kızılyıldız ile yaptığı anlaşmaya göre, Rade Krunic'in ileride satılması durumunda Sırp ekibi satış bedelinin yüzde 50'sini sarı-lacivertli takıma ödeyecek.