Deneyimli kaleci beklenmedik bir şekilde veda etti

Polonyalı kaleci Wojciech Szczesny, 34 yaşında futbol kariyerini sonlandırdığını duyurdu. Uzun yıllar boyunca başarılı performansı ile dikkat çeken Szczesny'nin emekli olma kararı futbol camiasında şaşkınlık yarattı. Szczesny'nin kariyerindeki başarılar ve unutulmaz anılar futbolseverler tarafından daima hatırlanacak.

Son olarak İtalyan devi Juventus'ta forma giyen yıldız kaleci Wojciech Szczesny, 34 yaşında futbol kariyerine veda etme kararı aldı.

Polonyalı kaleci Wojciech Szczesny, yaptığı açıklamada, "Oyuna bahanesiz bir şekilde hayatımın 18 yılını verdim. Bugün, vücudum zorluklara hazır hissetse de kalbim aynı noktada değil. Şu anda tüm dikkatimi aileme vermenin zamanının geldiğini hissediyorum." dedi.

Her hikayenin bir sonu olduğunu belirten Szczesny, "Hayatta her son yeni bir başlangıçtır. Bu yeni yolun bana ne getireceğini zaman gösterecek. Ancak 18 yılın bana öğrettiği bir şey varsa o da hiçbir şeyin imkansız olmadığıdır. İnanın bana, büyük hayaller kuracağım." şeklinde konuştu.

Juventus'ta forma giyen Szczesny, kariyeri boyunca Arsenal, Brentford ve Roma gibi önemli takımlarda da başarılı performanslar sergiledi.