Cengiz Ünder Al-Arabi'nin teklifini reddetti! Mourinho'nun kararı ne olacak?

Fenerbahçe'nin transfer çalışmaları hız kesmeden devam ederken, Jose Mourinho'nun planları arasında olmayan Cengiz Ünder için yeni bir gelişme yaşandı. Kulüp, genç yeteneği kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Mourinho'nun takımda düşünmediği oyuncu için yapılan transfer girişimleri büyük bir heyecanla bekleniyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun ayrılık raporu verdiği iddia edilen Cengiz Ünder'e bir kulüp daha talip oldu. Katar basınında yer alan habere göre; Katar Ligi ekiplerinden Al-Arabi'nin, Cengiz Ünder ile görüşme halinde olduğu ancak Cengiz Ünder'in gelen teklifi reddettiği kaydedildi.

Mourinho'nun Kararı

Mourinho yine "Gitsin" dedi İtalyan kulübü Roma döneminde de kadroda düşünmediği milli futbolcuyu Fenerbahçe'de de planlarına dahil etmeyen teknik direktör Jose Mourinho'nun Cengiz Ünder'i gönderilecekler listesine koyduğu iddia edilmişti.

Cengiz Ünder'in Performansı

Geçtiğimiz sezonki performansı Cengiz Ünder, Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon 33 maçta forma giydi. Attığı 9 golün tamamını ligde kaydeden milli futbolcu, 2 de asist yapmayı başardı.

Al-Arabi'nin Teklifine Cengiz Ünder'den Red

Cengiz Ünder'in, Al-Arabi'nin teklifini reddetmesi, geleceği konusundaki belirsizliği arttırdı. Fenerbahçe'nin de Cengiz Ünder'e olan ilgisini sürdürdüğü biliniyor.