Ümraniyespor rakibini 3 gol farkla yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı

İstanbul ekibi Ümraniyespor, Trendyol 1. Lig'in açılış haftasında rakibi Çorum FK'yı 3-0'lık skorla yenerek galibiyetle başladı. Maçta üstün bir performans sergileyen Ümraniyespor, ilk haftada aldığı bu galibiyetle ligdeki ilk maçından 3 puanla ayrılmayı başardı.

Ümraniyespor, Trendyol 1. Lig'in ilk haftasında sahasında Çorum FK'yı ağırladı ve karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak sezona 3 puanla başladı. Maç boyunca Ümraniyespor üstün bir performans sergiledi ve rakibine şans tanımadı.

Barış ve Minchev'den Goller

Ümraniyespor'un galibiyetinde önemli bir rol oynayan isimler Barış ve Minchev oldu. Barış, 28. dakikada attığı golle takımını öne geçirirken, Minchev ise 55. ve 86. dakikalarda kaydettiği gollerle skoru belirledi. İki oyuncunun da performansı takdir toplarken, Ümraniyespor taraftarları galibiyetle sevindi.

Gelecek Haftanın Programı

Ümraniyespor, aldığı galibiyetle moral bulurken, önümüzdeki hafta deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak. Takım, bu maçı da kazanarak çıkışını sürdürmeyi hedefliyor. Çorum FK ise gelecek hafta Fatih Karagümrük deplasmanına konuk olacak ve yeni bir şans arayacak.

Ümraniyespor, Trendyol 1. Lig'in ilk haftasında sahasında Çorum FK'yı 3-0 mağlup ederek sezona galibiyetle başladı. Barış ve Minchev'in golleriyle sahadan mutlu ayrılan Ümraniyespor, Şanlıurfaspor deplasmanına moralli gidecek. Çorum FK ise önümüzdeki haçta Fatih Karagümrük'e konuk olacak. Maçın sonucu merakla bekleniyor.