Ronaldo Kaybetti Jesus Kazandı

Suudi Arabistan Süper Kupa Finali'nde Al Hilal, Al Nassr'ı 4-1 mağlup ederek şampiyon oldu. Heyecan dolu maçta Al Hilal, üstün bir performans sergileyerek rakibini net bir skorla mağlup etmeyi başardı. Bu galibiyetle Al Hilal, kupa sevinci yaşarken taraftarlarını sevince boğdu.

Suudi Arabistan Süper Kupa Finali'nde Jorge Jesus'un yönetimindeki Al Hilal, Al Nassr karşısında etkili bir performans sergiledi ve mücadeleden 4-1 galip ayrılarak kupanın sahibi oldu.

Al Nassr Öne Geçti, Al Hilal Yanıt Verdi

Cristiano Ronaldo'nun attığı golle Al Nassr 44. dakikada öne geçerken, Al Hilal 55. dakikada Milinkovic-Savic ile beraberliği sağladı. Mitrovic'in 63. dakikadaki golü ise Al Hilal'i öne geçirdi.

Mitrovic ve Malcom Skoru Belirledi

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Aleksandar Mitrovic'in 69. dakikadaki golü ve Malcom'un 72. dakikadaki performansı Al Hilal'in galibiyetini perçinledi.

Jorge Jesus'un Başarısı

Al Hilal'in başındaki Jorge Jesus, geçtiğimiz sezon ligde namağlup şampiyon olmuş ve şimdi de 2. kez Süper Kupa zaferi yaşamıştır. Portekizli teknik adam, Kral Kupası'nda da mutlu sona ulaşarak başarılı bir sezon geçirmiştir.