Galatasaray'ın Karşısına Çıkacak Rakipler Belli Oldu

Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi play-off turundaki potansiyel rakipleri belirlendi. İtalyan devi Lazio, Fransız ekibi Monaco, Hollandalı takımı PSV Eindhoven ve Rus ekibi Zenit, Sarı-Kırmızılıları zorlu bir mücadele bekliyor. Galatasaray, bu güçlü rakipler arasından çıkarak gruplara kalmak için mücadele edecek.

Şampiyonlar Ligi'nde 2. ön eleme maçlarının tamamlanmasının ardından temsilcimiz Galatasaray'ın play-off turundaki muhtemel rakipleri belli oldu.

Young Boys, Kızılyıldız, Dinamo Zagreb, PAOK-Malmö ve Ferencvaros-Midtjylland Galatasaray'ın Rakipleri Arasında

Young Boys, Kızılyıldız, Dinamo Zagreb, PAOK-Malmö (Eşleşmenin galibi) ve Ferencvaros-Midtjylland (Eşleşmenin galibi) takımlarından biri Galatasaray'ın play-off rakibi olacak.

Kura Çekimi 5 Ağustos Pazartesi Günü Yapılacak

Sarı kırmızılı takımın rakibinin belli olacağı kura çekimi 5 Ağustos Pazartesi günü çekilecek.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki yolculuğu heyecanla devam ederken, play-off turundaki rakipleri de belirlendi. Temsilcimiz, Young Boys, Kızılyıldız, Dinamo Zagreb, PAOK-Malmö veya Ferencvaros-Midtjylland takımlarından biriyle eşleşecek. Kura çekimi 5 Ağustos Pazartesi günü yapılacak ve Galatasaray'ın rakibi o zaman belli olacak. Taraftarlar, heyecanla bu maçı beklemeye başladı.