Fenerbahçe Lille'e Deplasmanda 2-1 Mağlup Oldu

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki mücadelesinde Lille'e karşı zorlu bir deplasman maçına çıktı ve 2-1'lik skorla mağlup oldu. Maçın başından sonuna kadar çekişmeli bir mücadele izlendi ancak Fenerbahçe rakibine karşı galibiyeti elde edemedi. Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe rövanş maçında turu geçmek için avantaj arayacak.

Fransa'da gerçekleşen Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu maçında Lille ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Karşılaşma, ev sahibi Lille'in 2-1'lik galibiyetiyle sonuçlandı.

Lille, Tiago Santos ve Zhergova İle Sonuca Gitti

Lille, maçın 12. dakikasında Tiago Santos'un attığı golle öne geçti ve devreyi 1-0 önde tamamladı. Fenerbahçe ise 80. dakikada İrfan Can Kahveci'nin frikik golüyle skoru eşitledi. Ancak son sözü 90+1. dakikada Zhergova'nın attığı golle Lille söyledi.

Dominik Livakovic'in Performansı

Fenerbahçe'nin Hırvat kalecisi Dominik Livakovic, maçta 5 önemli kurtarış yaparak takımının ayakta kalmasını sağladı. Öte yandan, Fenerbahçe'nin yeni transferi Edin Dzeko, 2 net gol pozisyonundan yararlanamadı.

Rövanş Karşılaşması 13 Ağustos'ta Kadıköy'de

Lille ile Fenerbahçe arasındaki çekişmeli mücadele, 13 Ağustos'ta Kadıköy'de oynanacak rövanş maçıyla devam edecek. Bu maçın sonucu, takımlar arasındaki Şampiyonlar Ligi play-off turuna yükselecek olanı belirleyecek.

Jose Mourinho'nun Açıklamaları

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Rakibin oyunu beni şaşırtmadı. Her maçlarını izlemiştim. Sürpriz olan hiçbir şey yoktu." ifadelerini kullandı.