Beşiktaş Süper Lig'e galibiyetle başladı

Beşiktaş, Süper Lig'in ilk haçında deplasmanda Samsunspor'u 2-0 mağlup ederek sezona galibiyetle başladı. Siyah beyazlı ekip, karşılaşmada üstün bir performans sergileyerek rakibine galibiyeti getiren golleri bulmayı başardı. Bu sonuçla Beşiktaş, ligdeki ilk maçından 3 puanla ayrılarak taraftarlarını sevindirdi.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 1. haftasında deplasmanda Samsunspor ile karşı karşıya geldi ve mücadeleden 2-0 galip ayrıldı. Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş, karşılaşmanın 31. dakikasında Rafa Silva'nın attığı golle öne geçti.

Yeni Transferlerin Katkısıyla Galibiyet

Maçta 36. dakikada ise Beşiktaş'ın diğer yeni transferi Paulista, takımının ikinci golünü kaydetti. Siyah-beyazlı ekip, yeni transferlerinin golleriyle önemli bir galibiyet elde etti.

Samsunspor'un Gol Dürüstü Olamadığı Maç

Samsunspor ise maç boyunca pozisyonlar bulmasına rağmen fileleri havalandıramadı. Her iki yarıda da etkili olan ev sahibi ekip, Beşiktaş savunmasını geçmekte başarısız oldu.

Beşiktaş 3 Puanla Başladı

Bu sonuçla birlikte Beşiktaş ligdeki ilk maçından 3 puanla ayrılırken, Samsunspor ise henüz puanla tanışamadı. Beşiktaş, lige galibiyetle başlarken, Samsunspor'un hedefleri için önümüzdeki maçlar daha kritik hale geldi.

Beşiktaş ve Samsunspor'un Sonraki Maçları

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında sahasında Antalyaspor'u konuk edecek. Diğer yandan Samsunspor ise Gaziantep FK deplasmanına konuk olacak.

Beşiktaş'ın Yeni Golcüsü Rafa Silva

Rafa Silva, kariyerindeki ilk golünü atarken, Semih Kılıçsoy'un asistindeki performansıyla da dikkat çekti. Beşiktaş'ın taraftarları, Rafa Silva'nın etkileyici performansından memnuniyetlerini dile getirdiler.