Beşiktaş Süper Kupa'yı müzesine götürdü

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 18. kez düzenlenen Turkcell Süper Kupa maçında Beşiktaş, Galatasaray'ı 5-0 yenerek zaferi elde etti. Karşılaşmada üstün bir performans sergileyen Beşiktaş, rakibini farklı skorla mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Bu sonuçla Beşiktaş taraftarları sevinçli bir şekilde kupayı kaldırırken, Galatasaray taraftarları ise hayal kırıklığı yaşadı.

Geçtiğimiz sezonu Süper Lig şampiyonu olarak tamamlayan Galatasaray ve Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Beşiktaş, Turkcell Süper Kupa'da karşı karşıya geldi.

Beşiktaş Erken Golle Öne Geçti

Henüz ilk dakikada Immobile'nin bulduğu golle Beşiktaş, maçta öne geçerek devreyi 1-0 üstün kapattı.

Svensson'un Asistiyle Skor 2-0

Dakikalar 53'ü gösterdiğinde sahneye ilk golün asistini yapan Svensson çıktı ve Beşiktaş skoru 2-0'a getirdi.

Immobile'nin Penaltı Golü

Siya-beyazlılar, 81. dakikada Ciro Immobile'nin penaltı golüyle rahatladı. Ancak 87. dakikada Nelsson'un kırmızı kart görmesiyle Galatasaray 10 kişi kaldı.

Beşiktaş 5-0'lık Galibiyetle Süper Kupa'nın Sahibi

Son anlarda 2 gol atan Beşiktaş, 90. dakikada Rafa Silva'nın golüyle skoru 4-0 yaparken, 90+3. dakikada Mustafa Erhan'ın golüyle 5-0'lık galibiyetle Süper Kupa'nın sahibi oldu.

Immobile Süper Kupa Tarihine Geçti

İtalyan santrfor Ciro Immobile, 23. saniyesinde attığı golle Süper Kupa tarihinde en erken golü atan oyuncu olarak rekor kırdı. Daha önce bu rekor, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde 50. saniyede Icardi'ye aitti.