Beşiktaş Antalyaspor'u 4-2 yenerek liderliğe göz kırpıyor

Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş, Antalyaspor'u konuk etti. Siyah-Beyazlılar, zirveye geri dönmeyi hedefliyor ve evindeki maçta rakibini 4-2 yenerek 2'de 2 yapmayı başardı. Beşiktaş'ın galibiyetiyle ligdeki üst sıralardaki yerini sağlamlaştırdığı görülüyor.

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş, sahasında Antalyaspor'u konuk etti ve mücadele 4-2'lik Beşiktaş üstünlüğü ile sona erdi.

Ciro Immobile ve Rafa Silva'dan Goller Geldi

Maçta Beşiktaş'ın gollerini 13. ve 23. dakikalarda Ciro Immobile, 56. dakikada Rafa Silva ve 90+5. dakikada Ernest Muci kaydetti. Antalyaspor'un golleri ise 1. ve 51. dakikalarda Braian Samudio'dan geldi.

Kırmızı Kart Güray Vural'ın Oyunu Bitirdi

Antalyaspor'un Güray Vural, 63. dakikada Rafa Silva'ya yaptığı faul sonrası kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Bu kartın ardından Beşiktaş, skoru 4-2 yapmayı başardı.

Van Bronckhorst Yönetimindeki Beşiktaş 2'de 2 Yaptı

Giovanni van Bronckhorst'un önderliğindeki Beşiktaş, ligdeki ikinci maçından da galip ayrılarak puanını 6'ya yükseltti. Alex'in çalıştırdığı Antalyaspor ise henüz ligde 1 puanla mücadelesine devam ediyor.

İlk 11'ler

İlk 11'ler şu şekildeydi: Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Colley, Emirhan, Gedson, Musrati, Rashica, Rafa Silva, Semih, Immobile. Antalyaspor: Piric, Kelven, Emrecan, Veysel, Güray, Erdal, Soner, Streek, Erdoğan, Larsson, Samudio.